به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی استانداری، باقر کرد امروز در جلسه هماهنگی برگزاری این نمایشگاه ضمن تأکید بر حضور فعال و پررنگ استان اظهار داشت: با توجه به کسب رتبه برتر استان سیستان و بلوچستان در دومین دوره نمایشگاه توانمندیهای روستائیان و عشایر در سال گذشته ، انتظار می رود با همکاری دستگاههای اجرایی و فرمانداریهای استان این توفیق در سالجاری مجدد تکرار شود.
وی این نمایشگاه را فرصتی ارزشمند برای معرفی فرهنگ ، هنر و آداب و رسوم استان دانست که باید دستگاههای اجرایی مرتبط در این زمینه تلاش کنند .
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اظهار داشت : در گذشته فعالیتهایی همچون برگزاری هفته فرهنگی سیستان و بلوچستان به صورت پراکنده انجام شده اما برگزاری این نمایشگاه به صورت متمرکز و گردهمایی همه استانها ، شرایط بسیار ایده آلی برای معرفی توانمندیهای کشاورزی ، صنعتی ، معدن ، گردشگری ، صنایع دستی و بوم گردی در سطح ملی است .
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری نیز در این جلسه از تشکیل کمیته های مختلف برای برگزاری این نمایشگاه خبر داد و افزود : امسال تیمی متشکل از ۳۳۰ نفر از استان در بخشهای مختلف در این نمایشگاه حضور خواهند یافت .
آرش جمالزهی افزود : سالن شماره هفت نمایشگاه با ۲۳ غرفه در اختیار استان سیستان و بلوچستان قرار دارد که ۱۹ شهرستان استان در قالب ۱۹ غرفه پتانسیل های خود را به نمایش خواهند گذاشت .
وی تصریح کرد: همچنین غرفه معرفی قابلیت ها و توانمندیهای سرمایه گذاری استان و ۲ خانه نمادین ، یکی از سیستان و دیگری از بلوچستان در سالن جداگانه برپا خواهد شد .
جمالزهی ، اعزام ۱۰ گروه موسیقی محلی برای اجرای موسیقی زنده را از دیگر برنامه های این نمایشگاه عنوان کرد.
وی افزود : این نمایشگاه دارای بخشهای مختلفی از جمله : نمایشگاه محصولات توانمندیهای استانی و شهرستانی ، روستای نمادین ، ایل نمادین و چادرهای عشایری ، نمایشگاه نوآوری و ایده های ملی ، بخش بین المللی ، کارگاههای آموزشی ، نمایشگاه عکس و سالن پخش فیلم و مراسم های آیینی و بازیهای بومی و محلی خواهد بود .
نظر شما